canlı yayın
18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-zaferinin-105-yildonumu

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Malatya’da Garnizon Şehitliğinde tören düzenlen

vali-aydin-barusun-18-mart-sehitler-gunu-mesajlari

Vali Aydın Baruş'un 18 Mart Şehitler Günü Mesajları

Tarihimizin şanlı sayfalarına altın harflerle yazdığımız Çanakkale Zaferi’nin 105’nci yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşarken Şehitleri Anma Günü olan bugünde canlarını vatanımızı ve bağımsızlığımızı koruma uğrunda feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

18-mart-canakkale-zaferi-mesaji

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

1915 Çanakkale zaferi büyük bir imanın, sarsılmaz cesaret ve mertliğin bir simgesi, ecdadımızdan bizlere bir ders, bir kılavuz niteliğindedir. 2000 yıllık tarihimiz; inanç, kararlılık ve yiğitlikle kazanılmış birbirinden değerli zaferlerle doludur. Gerek Suriye ve Libya'da verdiğimiz mücadelede; gerek Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan Koronavirüs hususunda ülke olarak geçirdiğimiz zor günleri atlatmak için Çanakkale ruhunu yakalamamız; milletçe dayanışma ve birlik içinde gerçek ve mecaz anlamlarıyla virüslere karşı mücadele etmemiz elzemdir. Hangi görüşten olursa olsun, vatandaşlarımız, siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ülkemize yönelen tehditlere karşı yek vücut halinde göğüs gerdiği zaman, tarihimizin de net bir şekilde gösterdiği gibi, hiç bir fitne ve fesat bu topraklarda başarı şansı bulamayacaktır.

baskan-guderin-18-mart-canakkale-zaferi-mesaji

Başkan Güder'in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Çanakkale Zaferi, nesilden nesile aktarılan bir kahramanlık destanıdır" dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü dolayısıyla dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

baskan-comertoglunun-18-mart-sehitler-gunu-ve-canakkale-zaferi-mesaji

BAŞKAN CÖMERTOĞLU’NUN 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Arapgir Belediye Başkanı Haluk CÖMERTOĞLU, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

18-mart-canakkale-savasi-mesaji

18 Mart Çanakkale Savaşı Mesajı

2000 yıllık tarihimiz; inanç, kararlılık ve yiğitlikle kazanılmış birbirinden değerli zaferlerle doludur. 1915 Çanakkale zaferi de milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği bir kahramanlık destanı olarak tarihimizin unutulmazları arasına girmiştir. Bu zafer, büyük bir imanın, sarsılmaz cesaret ve mertliğin bir simgesi, ecdadımızdan bizlere bir ders, bir kılavuz niteliğindedir.